Vrijwilligers

Stichting Dierenfonds is een jonge organisatie. We richten ons met name op kleine lokale hulpbehoevende dierenorganisaties. Hierbij kunt u denken aan particuliere initiatieven voor dierwelzijn, helpen bij inentingen en sterilisaties, kleine asielen en vele anderen. Al deze organisaties krijgen geen hulp van de overheid of andere grote dieren organisaties. Echter we vinden dat we ze niet in de steek kunnen laten. Het zijn namelijk mensen die zich met hart en ziel belangeloos inzetten voor dierenwelzijn.

We zijn op zoek naar vrijwilligers die deze organisaties willen helpen.

Voorbeelden

- helpen bij dierenasiel

- verzorgen van dieren

- ondersteuning bij het uitvoeren van projecten

- acties opzetten voor lokale organisaties

Alle organisaties worden door ons persoonlijk geselecteerd en bezocht. Tevens moeten deze organisaties ook aan bepaalde eisen voldoen. Bij al deze organisaties moet dierenwelzijn op de eerste plaats staan en mag er geen commerciele achtergrond zijn.

Lijkt het je leuk om te helpen en geef je om dieren laat het ons weten en mail ons naar info@stichtingdierenfonds.nl

Namens alle dieren bedankt!