Steun opvang dieren

Veel mensen hebben aangegeven dat de Maria Polman Foundation weinig hulp krijgt en volledig op vrijwilligers draait. We hebben een bezoek  gebracht en met eigen ogen gezien hoe geweldig de vrijwilligers bezig waren met de dieren. Ze kunnen vrij rondlopen en je ziet gewoon dat ze het geweldig naar hun zin hebben ondanks wat ze allemaal meegemaakt hebben.

Alle dieren hebben een verleden waar we maar liever niet over praten.   De enorme inzet die deze vrijwilligers belangeloos tonen is ook de reden dat Stichting Dierenfonds heeft besloten om deze organisatie structureel te gaan ondersteunen. Wij zijn er ook van overtuigd dat onze donateurs dit besluit volkomen ondersteunen. We raden iedereen aan om zelf een kijkje te gaan nemen: www.dierenadopties.nl.