Kinderboerderij De Pijp Amsterdam

Kinderboerderij de Pijp

De kinderboerderij De Pijp heeft als doel mens en dier dichterbij elkaar te brengen. Er worden verschillende lessen aangeboden aan kinderen om te leren omgaan met dieren en bewustwording te creëren voor het welzijn van de dieren. Dit is de basis voor het bewust worden van dierenwelzijn op lange termijn.

Stichting Dierenfonds steunt educatieve dierenwelzijnsprojecten op kinderboerderijen. De nadruk bij deze activiteiten ligt op het voorlichten van kinderen van de basisschool en speelse omgang met (huis)dieren.

In de kinderboerderij De Pijp zien wij een geweldige organisatie die met vele vrijwilligers zich elke weer inzetten voor mens en dier.

Wij hebben besloten om ze maandelijks te gaan steunen met een structurele bijdrage voor de educatieve projecten voor kinderen.

Voor meer info klik hier

Samen maken we het verschil!

Ik wil via Machtiging doneren

Hartelijk dank!              Al vanaf 2 euro per maand help je mee!